Sparle si soparle

0
67

Sparle si soparle

• Colegii de la Indiscret în Oltenia sunt inspiraţi şi la categoria rubrici de genul  „Şpârle şi şopârle”. Indiscreţii vâlceni au surpins următoarea secvenţă la Călimăneşti: „Mircea Buganu, cel mai înstărit personaj de pe Valea Oltului, l-a chemat într-una din serile trecute la sfat nocturn de taină pe un fost procuror. Cică «Baronul» i-ar fi cerut sfaturi juridice lui Paraschiv şi amândoi «au pus-o» de-un plan împotriva unei publicaţii pe care sunt supăraţi foarte”. Da da, foarte interesant, mergem şi noi pe firul… Oltului.

• Costi Rădulescu, cel care se îngrijeşte de „sănătatea” locuitorilor din Vâlcea, spune în declaraţia de avere că a contractat un credit de 1,1 miliarde lei vechi de la banca unde lucrează soţia lui. Termenul de rambursare este de… 30 de ani, astfel că la vârsta de 63 de ani, Costi Rădulescu se va bucura că a scăpat de plata creditului.

• Tot Costi Rădulescu spune pe site-ul Casei de Asigurări de Sănătate Vâlcea că este licenţiat al Academiei de Studii Economice Bucureşti, „uitând” să menţioneze că de fapt cursurile universitare le-a absolvit la „Constantin Brâncoveanu”.

• Lanţul suspendărilor de la Centrul Naţional de Excelenţă în Handbal Vâlcea continuă. După ce, în primă fază, a fost (sau nu?) trimis la plimbare Lucian Râşniţă, acum acelaşi lucru l-au păţit şi cei doi foşti subalterni ai săi.

• Se pare că problemele omului de afaceri Dumitru Tărăşenie cu Fiscul vâlcean nu sunt singulare. În timpul campaniei electorale din 2008, patronul Vilcart Călimăneşti a plătit 150 milioane lei vechi pentru un „sondaj de opinie” care îl credita câştigător în colegiul său. Cel care a realizat sondajul se numeşte… Remus Grigorescu, pe atunci profesor la Univeristatea Constantin Brâncoveanu.

• Pentru un spaţiu de 1.000 mp la Casa Sindicatelor, Teatrul Anton Pann plătea o chirie de doar 20 milioane lei vechi în fiecare lună. Având în vedere că pe noua clădire a teatrului au fost cheltuite circa 5 milioane euro, trupa de teatru putea rămâne la Casa Sindicatelor timp de 10.000 de luni, adică 833 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.