Fanfara „Gabriel Chaborschi” are în acest moment în componenţă un număr de 16 elevi şi este condusă de profesorul Constantin Andrei. Această fanfară a copiilor a luat fiinţă la iniţiativa domnului professor Dumitru Vlăduţ. Colaborările cu personalităţi din domeniu au condus la ridicarea calităţii muzical – artistice a formaţiei şi îmbogăţirea repertoriului cu lucrări muzicale scrise şi dedicate fanfarei. Aceste lucrări au fost prezentate în primă audiţie la concertele susţinute în parcul „Mircea cel Bătrân” dar şi în „Zăvoi”, precum şi la alte manifestări organizate cu ocazia primirii unor delegaţii străine (din Franţa, Germania, Spania, Bulgaria, Turcia, Austria), care au vizitat Valcea.
In anul 2008,2009,2010 fanfara a concertat la Venetia, Viena, Salzburg si Straubing si a participat la Festivalul DATINI DIN STRABUNI organizat de Asociatia Romano-Austriaca ,,Unirea” din Viena condusa de ing.Ioan Gojda.
Fanfara a sustinut:
-190 de concerte organizate de Primaria Municipiului Rm. Vâlcea cu ocazia : Ziua Imnului National, Zilele Râmnicului, Zilele Antim Ivireanul, Ziua Copilului si concertele estivale organizate in vacanta de vară, 180 de concerte organizate de |Consiliul Judetean organizate in localitati cum ar fi: Bunești, Prundeni, Dragasani, Runcu, Olanești, Băile Govora, Băbeni, Ocnele Mari, Calimanesti, Galicea, Perisani, Malaia, Daiesti, Horezu, Nicolae Balcescu, Stroiesti etc.
A obtinut premiul I si titlul de laureate la Festivalul National al Fanfarelor scolare de la Tirgu Mures si Tarnaveni in anul 2010, 2011, 2012 ;I a participat la festivael nationale si international unde a obtinut premii, diploma si trofee: Bechet, Targu Secuiesc, Viena, Bistrita Nasaud, Oreahovo – Bulgaria si Curtea de Arges.
Fanfara a mai cantat la: Muzeul Militar Național Bucureşti, Clinica de cardiologie din Covasna, Muzeul National Dimitrie Gusti, la muzeul Satului din Bucuresti si pe 1 Decembrie cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, Festivalul de arta medievală de la Sibiu, Festivalul de arta medievala de la Sighişoara
Fanfara Copiilor a cocertat in urmatoarele scoli si licee: Şcoala nr. 5, Şcoala Goranu, Şcoala Daiesti, Colegiul Mircea cel Batran, Colegiul Forestier, Colegiul Matei Basarab, Şcoala nr. 4, Liceul de Artă, Şcoala nr. 10, Şcoala Tudor Vladimirescu, Nicolae Bălcescu din Dragașani și Grădinița Cozia.
Fanfara a mai sustinut concerte la: Filarmonica Ion Dumitrescu, Căminul de Bătrani din comuna Milcoiu, spitalul din Brezoi, spitalul din Sibiu, Căminul de batrani de la Pausesti Maglasi, societatea Straubing, Inspectoratul de Politie Vâlcea, Centrul de Instruire pentru Geniu ,,Panait Donici”, Jandarmeria Judeţului Valcea, Manastirea Cozia, Schitul Cornet, Arhiepiscopia Râmnicului, Biblioteca Judeteana, Muzeul Judeţean de Istorie, in comuna Muiereasca, in Parcul Libertăţii, in Parcul Zăvoi, Parcul Mircea cel Batran.
Fanfara este sprijinita de urmatoarele institutii: Ministerul Educaţiei si Cercetări, Inspectoratul Muzicilor Militare din Bucureşti, Prefectura Judeţului Vâlcea, Consiliul Județean Vâlcea, Primăria Municipiului Rm. Valcea, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Vâlcea, S.C.Riviera, ValceanaS.A., S.C. Noil, Policlinica Strşubing, Restaurantul Supca, Forumul Cultural, Primăria Comunei Prundeni, Direcția pentru Cultura, Culte si Patrimoniul Cultural National.