Din momentul în care a preluat funcţia de prim edil al localităţii aflată la jumătatea distanţei dintre Rm. Vâlcea şi Horezu, Stoeneşti, Gheorghe Dumbravă a realizat numeroase investiţii în folosul comunităţii locale.
Astfel că acesta a demonstrat că poate fi unul dintre puţinii edili care au venit într-un mod real în sprijinul cetăţeanului, al comunităţii, al celor care şi-au pus în el speranţele de mai bine. Dumbravă a pus accent pe dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii în localitatea pe care o conduce, aceasta fiind, de altfel, şi una dintre priorităţile sale.
Drumuri asfaltate
De curând, la Stoeneşti s-a făcut recepţia celor circa 6 kilometri de asfalt ce deservesc satele Zmeuratu, Bârlogu şi Mogoşeşti, lucrare ce s-a executat pe măsura 322 D, cu fonduri SAPARD. De asemenea, a fost inaugurată şi baza sportivă din satul Stoeneşti, o bază sportivă ce se ridică la standardele impuse de nivelul superior al fotbalului, cu toate dotările şi utilităţile necesare pentru a fi omologată. Au fost reabilitaţi alţi trei kilometri de drumuri şi rigole, lucrări ce au fost executate pe “situaţii de urgenţă”. Cu bani din bugetul local al comunei Stoeneşti au fost finalizate şi recepţionate deja lucrările executate în interiorul Căminului Cultural din satul Stoeneşti, respectiv bucătăria şi grupurile sanitare. Tot din bugetul local, a fost reabilitat şi modernizat Căminul Cultural din satul Piscu-Mare (Cacova, aşa cum era denumirea veche). Acum, căminul are o sală de festivităţi care poate găzdui atât serbările copiilor din comună, cât şi evenimente speciale.
Staţie de epurare construită cu bani de la Administraţia Fondului pentru Mediu
Potrivit primarului Gheorghe Dumbravă, la Stoeneşti s-au efectuat lucrările la proiectul de introducere a alimentării cu apă şi a canalizării. Astfel, a fost introdusă reţeaua de distribuţie a apei şi sistemul de canalizare în satul Stoeneşti, pe o lungime de 5,2 kilometri. De asemenea, au fost executate lucrări pentru forarea puţului de apă şi construirea staţiei de epurare, investiţie realizată cu fonduri obţinute prin Administraţia Fondului pentru Mediu. În faţa sediului Primăriei Stoeneşti a fost construit un Monument al Eroilor căzuţi în Primul şi Al Doilea Război Mondial, în paralel fiind amenajate şi câteva alei pietonale – menționează infopuls.ro
Locuri de joacă pentru copiii în toate satele
Primarul localităţii vâlcene Stoeneşti, Gheorghe Dumbravă, susţine că intenţionează să amenajeze locuri de joacă pentru toţi copiii din comună. Potrivit sapatamana.net, social-democratul spune că lucrările vor demara în toate cele cinci locaţii în acelaşi timp, cel mai probabil în primăvară. “Am vrut să amenajăm, în toamna acestui an, locuri de joacă în toată comuna, dar am fost nevoiţi să amenajăm un spaţiu la căminul cultural, în care să funcţioneze grădiniţa. Urmează să ne intre în cont în jur de 2 miliarde, bani pe care îi vom aloca pentru amenajarea spaţiilor de joacă. Dacă aş construi loc de joacă doar într-un sat s-ar supăra ceilalţi copii, deci vom construi cinci spaţii de joacă, în acelaşi timp, în toate satele din comună”, a mai adăugat primarul Gheorghe Dumbravă.